Wiiie SUPER nöjd!!

Jag har äntligen gjort en layout som jag blev suuuupernöjd med :) Här kommer den:


Nere i vänstra hörnet sitter det en nål med en charm på, ett hjärta med texten: made with love. Titel: Blue eyes. Papper blandat bla mme cardstock mm... spets från oves fasthäftad, mitt favoritsätt att fästa den på :) Blommorna är från prima och även center. vintagebilden är köpt på panduro, biljetterna är nerladdade från misscutiepie, thanx you i love them ^^ Även sytt med floss uppe i högra hörnet :)

Här kommer en närbild på vintagebilden och blommorna :)


Det var allt för idag ^^
Kram så länge :)

Scrapkväll mm :)

Hej jag har inte hunnit med att blogga :) I lördags var jag hemma hos Katja på scrapkväll :) Riktigt trevligt och fick en hel del gjort... Fast det blev massa tjat såklart :P Vin inblandat såklart :P Här kommer et jag fick gjort :)


Den första layouten blev självklart julbilderna på Melissa :) Använde mme:s life story papper för första gången och oj va massa kul de fanns där :) Tyvärr syns inte charmen så tydligt med det är en älva med en liten sten i, jätte söt :)


Här är den andra :) Lite mer pastelliga färger ^^ Blev verkligen en gulligull layout :)


Fick tyvärr ingen bra bild på denna... Men man kan se rätt okej ändå ^^ Puuh va jobbigt de var att göra alla hålen...


Sist ut blev det ett kort :) Målat med tombows... mina små älsklingar ^^


Sen öppnade jag mina nya blommor iag och fick en ide om att altra förpackningen ^^ Blev väldigt snyggt ^^ Har inte bestämt mig för vad jag ska ha i än men nån form av godis kanske :) Här kommer dom :)Det var allt för den här gången :)
Kram så länge :)

Kunde inte hålla mig :P

Jepp blev tvungen att scrappa trots att jag packat ner det mesta... Så jag fick ta va jag hade... Dvs restpapper, hobbylim och mina ritkunskaper :P Här kommer reslutatet... ha i åtanke att jag knappt haft nått å pyssla med :PHaha skrattar fortfarande åt titeln på denna ^^
Kram så länge :)

Lite nytt :)

Hej nu har det blivit full fart på min scraphörna :) Får en hel del gjort och jag tycker de e sååå kul:) Scraplusten är tillbaka och därmed shoppingberoendet ;) haha. Nu i veckan fick jag hem 10 st till tombows :D I luuuuuuv them! Det är som att ha aquarell, distresser och promarkers i en å samma penna.. Tekniken du använder avgör reslutatet och jag gillar verkligen de oändliga möjligheterna med dom :)


Det blev bara en layout den här gången :) Men jag är nöjd med den :) Inte mina färger alls men det passade så bra till kortet. Papper från olika tillverkare, blommor prima, biljett mirabyll, spets, grungeboard tim holtz, färg mm, brads okänd.
Ett härligt love kort passande då de inte e långt kvar till alla <3 dag :)
Det här är ett lite mer grungekort men ändå temat kärlek :)
Här är ett lite mer vintage inspirerat kort i kärlekstema :)
Här är ett bra att ha kort :) Kan gå som mycke :)

Här om dan var jag hemma hos min syster... Som inte är en scrappare men hon köpte ett par papper ut once upon a time serien för ett tag sen... Så nu när jag kom dit fick jag se att hon gjort en layout!! Hennes första, men de kan man inte tro... Hon har dessutom INGET material annat än pappret... Så allt är ritat för hand!!! Även ramen runt fotot... Helt imponerad faktiskt ^^ Sen visar jag även en teckning hon gjort :)

TITTA Å NJUT!


Det var allt för mig :)
Kram så länge :)

Blommor :)

Igår fick jag för mig att skapa massa blommor ^^ För de e ju så kul:) Här är reslutatet:


Väldigt enkla med effektfulla :) och Katja inspirerade :P


Här är lite mer romantiska :) Passar nog väldigt bra på vintage los :) Gjorda av en spetsgardin!


Dom blommorna i bakgrunden har jag redan gjort förut och finns beskrivining på längre ner ^^ Men jag prövade även att göra en stor ros och den blev helt okej tycker jag :) Mycke finare i verkligheten än på bild!


Fick också till ett gulligull kort igår :) Mitt första kort för iår :)


Och en altrad linsförpackning ^^ Egentligen sån till compeed munsårsplåster men de passade så bra att det var spegel å allt i den :)

Det var allt för idag än så länge iaf ^^
Kram så länge :)

Lite nytt jag gjort idag :)

Hej idag blev de fart på mig igen ^^ Varit så mycket annat under jul... pysslat med massa annat... som jag givetvis glömt ta bild på... så typiskt... ^^ Här kommer iaf det jag gjort idag :)


Här är en bild på inflyttningen till Arvika ^^ Texten runt layouten är dom fördelar jag tycker en flytt kan ha :)


Denna blev jag riktigt nöjd med :) Mina färger... mjuka fina och gulliga ^^


Älskar hur bokstäverna på denna blev ^^ Lite vågiga som vatten vilket passade perfekt... Chipboard målade med promarkers och sist glossy accent... who can live without that! ^^


Gulliga Melissa har lagt blöjan över huvudet... å de va jag tvungen att ta kort på för det påminner ju rejält om den klassiska domarfristyren :D


Jag gillar att utmana mig själv :) För att inte tröttna eller köra fast i samma mönster :) Denna gången blev utmaningen att bara använda ett bakgrundspapper (vit)... Vilket var svårt men jag är ändå ganska nöjd med resultatet.. Tyvärr kan man inte se att den faktiskt skimmrar i guld nere vid blommorna... Dumma kamera! hehe


Denna bilden visste jag titeln på direkt jag tog den ^^ Hade inga lite mer grungeiga blommor så jag tog vanliga reprint å stämplade loss på dom ^^ Blev rätt bra faktiskt :)

Jepp de va allt för den här gången ^^ Men de kommer sannerligen fler som sagt:) Även om det kan va ett glapp ibland på bloggandet så går de frammåt :P Får skylla på julen :P

Kram så länge :)

RSS 2.0