Dop album, kort och layouter :)

Hej nu har jag hunnit gjort en hel del igen ^^ Börjar med att visa dop albumen först. Dom e snabbt gjorda då min sambos syster ringde i sista minuten och skulle ha dom ^^Sen har jag hunnit gjort ett par kort :)

Och sen har jag gjort att par layouter :)


Blommorna visar jag hur man gör i inlägget nedanför ^^

Ha de så bra! Kram

Oj oj oj vad jag matar in nytt nu ^^

Här kommer det jag gjort på sist tiden!!! :) Titta och njut ;)

Kort:Lo's och minialbum:

Mina vackra blommor:Så här gör du dom:


Börja med att stansa ut 4 st retro blommor (large) i akvarellpapper


Blöt dom (totalt) i vatten och knyckla ihop ändarna


Veckla upp dom, dra med blendingtool, jag använde antiqe linnen, och gör hål


Använd en knappnål, mellandel och en bit foam. Sätt mellandelen på nålen, sedan blommbladen, och sist foamen med lite limm på :) KLART! :)


Här har jag även sprayat lite glimmermist på :) (antiqe gold)

Hoppas ni gillade något ni fick se, lämna gärna en kommentar :)

Kram så länge :)

Vinst!

Vinnaren är:.....
....
....
....

MIA, GRATTIS
Maila dina adressuppgifter till mig: jejja_44@hotmail.com

Blogg CANDY! :)

Nu är de dags för mig att ha blogg candy ^^ Det ni behöver göra för att va med är att skriva en kommentar här och länka till mig i er blogg, låna gärna bilden :)Sista datumet är den 18:e maj :)

Kram så länge

Dålig på att uppdatera

Hej jag är verkligen dålig på att uppdatera. Har hunnit fått endel gjort men självklart inte fått in bilder på datorn än ^^ Men de ligger här och väntar.. :) Just nu försöker jag lägga lite mer tid på hemmet, tro mig de behövs ^^ Dessuom så blir de stökigt såfort Melissa fått vara själv i 5 sekuder.... hehe typ heeela tiden ^^ Dessutom har min kropp totalt havererat dom senaste veckorna. Vet inte vad som är fel rikigt... :/ Värken e mycke värre... Och knäna spökar hela tiden, lagt dom tillrätta minst 15ggr idag... Sen tappar jag saker, de brukar jag inte göra... Nu tappar jag saker ofta... Smörpaketet idag, jippi sa splash över hela köksgolvet... Och de e klart man kan tappa saker ibland.. Men de börjar gå till överdrift när man tappar flera saker om dan...

Jag har gjort klart ett minialbum till melissas kusin idag, som ska döpar i slutet på maj... Skönt att få de gjort ^^ Men direkt så fick jag en ny beställning ^^ En kompis vill ha ett minialbum på deras son :) Så nu blir de att scrappa pojkalbum igen då... hmm kanske dags att börja tänka lite blått *rullar ögonen* ;)

Jag hoppas morgondagen bjuder på lite mer ^^ Jag har sånt lust att göra nånting, frågan är vad bara :P Behöver nog bara komma ut å träffa folk å sitta och tjattra lite ^^ En fika på stan någon? skämt å sido hehe :)

Åhh just på de viset kan jag sakna Arvika jätte mycket. Man hade alltid nånting att göra... Man kände ju liksom mer folk och hade mer gemensamt med folk. Jag visste inte att de kunde vara sån skillnad på människor pga var man bor som det är. Iaf vad jag har märkt. Folk här kan vara jävligt trevliga... Men de mesta stannar på ytlig nivå.. Sånt är man inte van när man kommer från "landet" :P Tur att man hittat ett par som man känner sig nära med. Som man känner skulle ställa upp om man väl behövde :) Å tänka sig att åldern inte heller spela roll... Vem kunde tänka sig att en av de trevligaste personerna jag känner här skulle visa sig vara en snart 36 årig sprallig (kvinna, tjej, dam, brutta, ja vad hon nu vill kalla sig ^^)

Nej livet är bra konstigt ibland. Man tror att man spelar med öppna kort men sedan kommer det in en joker och sätter sprätt på allt, omdömmen, förtroenden och kunskapen... Så livet är ett enda stort rävspel som man ska ta dig igenom med så många kort i ärmen som möjligt...

Bäst å sluta innan man blir deppig själv över vad man nyss skrivit ^^
Nej man kanske skulle hålla god min och låtsas att allt e perfekt, verkar funka för andra... eller inte... :P

Puss å kram så länge ^^

RSS 2.0